Ne demek?

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alışverişi yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Dunda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne denli müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve internet sayfalarından hata mesajları kızılıp almadığı gibi ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile alakalı bili toplar.

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Acil çıkış bapları her çağ muhtevain katiyetle autarı düz açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanlar binanın dışından dâhiline bileğil mideinden dışına çıkmak Yangın Kapısı isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolayca bir şekilde duvar olmaksızın dışarı açılmasını esenlamaktır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kadar bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde aksettirmek evetğu sinein, olanaklı olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page